Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

Predaj veľkého pozemku s výbornou lokalitou v Mýte pod Ďumbierom

Cena:
120,00 €/m2
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Brezno
Obec: Mýto pod Ďumbierom
Ulica: Mýto pod Ďumbierom
Kategória: Pozemky
 
Plocha pozemku: 1387 m2
Vodovod: neuvedené
Umiestnenie Elektriny: neuvedené
Umiestnenie Plynu: neuvedené
Umiestnenie kanalizácie: neuvedené
Dátová prípojka: neuvedené
ID inzerátu: 46
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Popis pozemku: Ponúkame na predaj veľký slnečný pozemok v obci Mýto pod Ďumbierom. Pozemok má rozlohu 1387 m² a časť z neho sa nachádza vo svahu. Voda a elektrika sú priamo pri pozemku.

Pozemok je podľa územného plánu určený na výstavbu. Má výbornú dostupnosť a nachádza sa v blízkosti lyžiarskeho strediska, čo ho robí ideálnym na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej chaty. Na pozemok sa dá dostať pešo a nie je priamo pri hlavnej ceste, čo zaručuje pokoj a súkromie.

Lokalita: Mýto pod Ďumbierom je známe pre svoj turistický ruch, takže pozemok je ideálny pre tých, ktorí hľadajú kombináciu pokojného bývania a blízkosti rekreačných aktivít. Len 10 minút pešo sa nachádza známe lyžiarske stredisko Ski & Bike Park Mýto pod Ďumbierom. Najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku (viac ako 50 km upravených tratí) Jasná sa nachádza len 9 km, či Golfové ihrisko Gray Bear vzdialené 4km od pozemku. V okolí je aj množstvo letných atrakcií pre rodiny ako je turistika, cykloturistika či návšteva okolitých jaskýň. 


Rozloha: 1387 m²
Cena: 120 €/m²

Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cena za nehnuteľnosť je konečná, vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb.

Sme členom Národnej asociácie realitných kancelárii Slovenska (NARKS). U nás máte istotu nestrannosti pri prevode nehnuteľnosti, poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť. spravíme Vám profesionálnu obhliadku. Vieme Vám zabezpečiť aj bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami.

Maklér:

makler
Maklér:Veronika Kurta
Telefón:0911098671
E-mail:petkova-ZVNC-sajreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.