Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

Predaj lukratívneho slnečného pozemku - Mýto Pod Ďumbierom

Cena:
150,00 €/m2
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Brezno
Obec: Mýto pod Ďumbierom
Ulica: Mýto pod Ďumbierom
Kategória: Pozemky
 
Plocha pozemku: 4283 m2
Vodovod: neuvedené
Umiestnenie Elektriny: neuvedené
Umiestnenie Plynu: neuvedené
Umiestnenie kanalizácie: neuvedené
Dátová prípojka: neuvedené
ID inzerátu: 45
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Predaj veľkého, slnečného, svahovitého pozemku len 10 minút pešo od lyžiarskeho strediska.

Popis: Ponúkame na predaj priestranný slnečný svahovitý pozemok s rozlohou 4283 m², situovaný v malebnej obci Mýto pod Ďumbierom. Tento pozemok je ideálny pre výstavbu rodinného domu alebo rekreačného objektu. Voda a elektrika sú už na pozemku, čo uľahčuje proces výstavby.

Rozloha: 4283 
Lokalita: Mýto pod Ďumbierom
Cena: 150 €/m²

Výhody:

Dostupnosť: Pozemok je ľahko prístupný po štrkovej ceste.

Tichá lokalita: Pozemok sa nachádza mimo hlavnej cesty, čo zaručuje pokoj a súkromie.

Poloha: Skvelá poloha pre milovníkov zimných športov, v blízkosti sa nachádza známe lyžiarske stredisko MÝTO SKI & BIKE PARK, Ski Tále (5,6 km), Jasná - Nízke Tatry (9km) a množstvo bežkárskych tratí.

Turistický ruch: Mýto pod Ďumbierom je obľúbenou turistickou destináciou, čo zvyšuje atraktivitu pozemku pre rekreačné účely. Lokalita, v ktorej sa nehnuteľnosť nachádza ponúka mnoho spôsobov rekreačného vyžitia v lete aj zime. V okolí sa nachádzajú mnohé turistické atrakcie a známe hotely a reštauračné zariadenia.

Územný plán: Pozemok je v územnom pláne určený na výstavbu.

Neváhajte a využite túto skvelú príležitosť na kúpu výnimočného pozemku v krásnom prostredí Nízkych Tatier. Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky nás kontaktujte.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cena za nehnuteľnosť je konečná, vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb.

Sme členom Národnej asociácie realitných kancelárii Slovenska (NARKS). U nás máte istotu nestrannosti pri prevode nehnuteľnosti, poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť. spravíme Vám profesionálnu obhliadku. Vieme Vám zabezpečiť aj bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami.

Maklér:

makler
Maklér:Veronika Kurta
Telefón:0911098671
E-mail:petkova-ZVNC-sajreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.