Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

Predaj pozemkov 71 017 m2, Brezno - Rohozná

Cena:
dohodou
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Brezno
Obec: Brezno
Kategória: Pozemky
 
Plocha pozemku: 71017 m2
Vodovod: neuvedené
Umiestnenie Elektriny: pri pozemku
Umiestnenie Plynu: neuvedené
Umiestnenie kanalizácie: neuvedené
Dátová prípojka: neuvedené
ID inzerátu: 10
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj slnečné poľnohospodárske pozemky v obci Rohozná, nachádzajúcej sa v extraviláne katastrálneho územia Brezno. Tieto pozemky sú ideálne nielen na poľnohospodárske účely, ale aj na vytvorenie hospodárskych usadlostí.

Charakteristika pozemkov:

Rozloha: 71 017 m2 

LokalitaPozemky sa nachádzajú v časti Rohozná, ktorá je súčasťou obce Brezno. Táto lokalita je známa svojou pokojnou atmosférou a krásnou prírodou. Slnečná lokalita vhodná na poľnohospodárske využitie.

Elektrická energia je k dispozícii v blízkosti pozemkov, čo zabezpečuje jednoduchú prípojku.

Ak hľadáte vhodné pozemky pre poľnohospodársku či hospodársku činnosť v krásnom prostredí s dostupnosťou elektrickej energie, neváhajte a kontaktujte nás pre viac informácií alebo na obhliadku. Tieto pozemky v obci Rohozná môžu byť práve tým, čo hľadáte.

Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať 0905 607 257.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cena za nehnuteľnosť je konečná, vrátane províze, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb.

Sme členom Národnej asociácie realitných kancelárii Slovenska (NARKS). U nás máte istotu nestrannosti pri prevode nehnuteľnosti, poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť. spravíme Vám profesionálnu obhliadku.Vieme Vám zabezpečiť aj bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami.

Maklér:

makler
Maklér:Ivan Jorčík
Telefón:0905607257
E-mail:jorcik-ZVNC-sajreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.